Według mnie przed liftingiem było lepiej. Zdecydowanie bardziej pasowały E klasie kanciaste kształty. Ten przód teraz wygląda źle. Już lepiej prezentują się Hyundaie tej klasy.

Zapraszam do komentowania testu:
Mercedes E 250 CDI W212 - 4Matic, lifting.
Według mnie przed liftingiem było lepiej. Zdecydowanie bardziej pasowały E klasie kanciaste kształty. Ten przód teraz wygląda źle. Już lepiej prezentują się Hyundaie tej klasy.
Świetnie wygląda! Tyle powiem. Wcześniej nie był atrakcyjny ten samochód, dlatego tak szybko go zmeinili. Na szczęście na lepsze.
Mercedes staje się samochodem dla młodzieży...świat oszalał. Ale jak to się mówi, tonący brzytwy się chwyta.
Gdzie to jest samochód dla młodzieży? Rolls Royce robi samochody o odważniejszych kształtach nawet, a Mercedes rozumiem najlepiej jakby powrócił do produkcji beczki z trzylitrowym dieslem? Świat biegnie do przodu, nikt nie będzie czekać na twoje przestarzałe wizje kolego![]()
Całkiem przyjemnie się nim jeździ. Szczęście mam wielkie bo mogę tym samochodem jeździć kilka razy w tygodniu. Firma w której pracuję kupiła do flotyOstatnim mercem jakim jeździłem była beczka, a ta obecna E kalsa to zupełnie inna historia
Rewelacja!

Odpowiedź z Cytatem