Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Ford Fiesta: lifting czy nowa generacja?

Ford Fiesta: lifting czy nowa generacja?

18 grudnia w Warszawie Ford Polska dumnie poinformował o premierze nowej Fiesty. Pomimo szeregu modyfikacji i rozszerzania palety jednostek napędowych wydaje się jednak, że bardziej niż z premierą Fiesty Mk8 mamy tutaj do czynienia z liftingiem aktualnej generacji...

http://motoryzacyjnie24.pl/news_ford...celifting.html

Nie ma gorszego samochodu niż Ford Fiesta. Choćby był ze złota i za pół darmo już nigdy nie kupię Fiesty, mam przez to awersję do Fordów i nawet modelem GT by mnie nie przekonali.

Napisał Kaxik
    Nie ma gorszego samochodu niż Ford Fiesta. Choćby był ze złota i za pół darmo już nigdy nie kupię Fiesty, mam przez to awersję do Fordów i nawet modelem GT by mnie nie przekonali.
    Jak się nie serwisuje samochodu który już w momencie zakupy był złomem to tak jest. Jeszcze nie słyszałem żeby się komuś Fiesta posypała gdy była odpowiednio zadbana. Odpowiednio czyli tak jak zwykle dba się o samochody. Serwisuje!

Napisał Scc
    Jak się nie serwisuje samochodu który już w momencie zakupy był złomem to tak jest. Jeszcze nie słyszałem żeby się komuś Fiesta posypała gdy była odpowiednio zadbana. Odpowiednio czyli tak jak zwykle dba się o samochody. Serwisuje!
    Popieram. Sam mam Fiestę z 2000 roku i chwalę ten model. Nową bym bardzo chciał jednak domowy budżet jest mocno ograniczony

Uprawnienia